Artiesten die covers zingen

Dus nam ik een beetje een hiatus van het schrijven van artikelen omdat ik worstel met het jongleren en omgaan met klantenwerk, persoonlijke projecten, mijn 9 tot 5, familieverantwoordelijkheden, en de noodzaak om gewoon achterover te leunen en te ontspannen.

Dus natuurlijk doen we als makers van inhoud ons best om te creƫren. We brengen ontelbare uren door met datgene waar we van houden, maar het voelt alsof we onze tijd verspillen en we voelen ons ondergewaardeerd. Dit leidt tot een coverband depressie. Heel eenvoudig.
Ik begon te beseffen dat ik hiermee worstelde en ik ben er zeker van dat ik niet de enige ben. Dus hier zijn de paar manieren waarop ik omga met depressie als creatieveling.

1. Stop met mezelf te vergelijken met anderen en vergelijk mezelf met mijn vroegere ik.
Ieders situatie is anders. Ik kan mezelf niet vergelijken met een jonge ontwerper die fulltime als freelancer werkt, terwijl ik een vrouw en kind heb en fulltime in militaire dienst ben. Mijn eigenwaarde beoordelen is gebaseerd op het vermogen van iemand anders terwijl hun situatie anders is dan de mijne. Vergelijk jezelf alleen met je vroegere ik. Neem de tijd om groei en progressie te zien door de jaren heen.

2. Leer om terug te geven. Met de manier waarop social media vandaag de dag is, lijkt het wel alsof wanneer je ook maar iets probeert te doen om jezelf of je waarde te promoten, het algoritme tegen je zal werken. Dus nu voel je je vreselijk over jezelf en begin je jezelf in diskrediet te brengen. De manier waarop ik hiermee omga en dit bestrijd is door iets terug te doen voor de gemeenschap. Op het moment dat ik mijn reputatie in de ontwerpgemeenschap begon te waarderen en de jongere of minder bekende ontwerpers begon te helpen, voelde ik mijn eigenwaarde op waarde geschat. Het geeft meer voldoening om terug te geven en ontwerpers in de gemeenschap te begeleiden dan om alleen gefocust te zijn op je eigen groei en kunstmatige aandacht in de sociale media. Het volgen van deze stappen heeft me geholpen. Geestelijke gezondheid is belangrijk en er wordt niet genoeg over gesproken.
Ik weet dat ik niet de enige ben met deze problemen en ik hoop dat mijn advies mensen kan helpen die met dezelfde problemen kampen.